Voor wie ben ik er?

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Kinderen van nu groeien op in een snel veranderende wereld en een hectische samenleving. Ik merk dat steeds meer kinderen verward, angstig en gespannen zijn waardoor ze het moeilijk hebben thuis en op school. Het woord 'stoornis' is niet meer weg te denken uit onze maatschappij: leerstoornis, concentratiestoornis, stoornis in de sociale omgang, ... Termen als ADHD, ASS, ADD , dislexie, dispractie,... zijn veel voorkomend. Het aantal depressieve kinderen neemt spectaculair toe, agressie en pestgedrag zijn dagelijkse kost, het gebruik van medicatie schiet de lucht in...

Jonge ouders zitten met de handen in het haar: 'HELP ! Mijn kind is ...' of 'HELP! Mijn kind heeft ...' !

Voor die kinderen wil ik een pakket spelvormen aanbieden waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Helemaal niet moeilijk, helemaal niet lastig en nog leuk om te doen ook! Een combinatie van bewegingsoefeningen, verhalen, ademhalingsoefeningen, dansen en vooral focus op het moment van NU.

Dit kan individueel of in groepjes van maximum 5 kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd.

Voor jongeren en jong volwassenen.

Steeds meer jongeren kunnen de maatschappelijke druk niet aan, de prestatiedruk op school wordt hen te veel, ze hebben moeite om zich te concentreren, kampen met faalangst, slapeloosheid, ... Ze geraken ontmoedigd, zien het leven niet meer zitten of ze zijn gewoon de weg kwijt en weten niet zo goed 'wat nu?' Het ontbreekt hen misschien aan daadkracht en ze worden als 'lui' en 'onhandelbaar' bestempeld.

Voor die jonge mensen is er een uitweg! Met eenvoudige , gerichte , dagelijkse oefeningen kunnen zij het spoor terug vinden naar meer zelfvertrouwen en evenwicht in hun leven.

Dit kan individueel bij mij thuis of in een eigen vertrouwde omgeving.

Voor volwassenen, ouderen en bejaarden.

Mensen die lijden onder acute of chronische pijnen, angsten, slapeloosheid, onverwerkte trauma's, overgewicht, depressie, burn out, moedeloosheid, een algemeen ongelukkig gevoel, groot verdriet, paniekaanvallen, ...

Voor die mensen is er EFT en hartcoherentie. Beiden eenvoudig aan te leren technieken die je gemakkelijk thuis zelf kan gebruiken en toepassen.

Dit kan individueel bij mij thuis of bij u thuis voor wie niet mobiel is.