Wie ben ik?

Ik ben Katrien Vervisch, geboren in 1964, gehuwd, moeder van vier kinderen: tieners en jonge twintigers. Ik woon in Elverdinge, Ieper waar ik een praktijk gestart ben als mental coach . Reeds 30 jaar sta ik deeltijds in het lager onderwijs. Daarvan heb ik enkele jaren lesgegeven aan 10-11-12-jarigen, daarna aan 7-8-9-jarigen en sinds kort sta ik bij de 6-7-jarigen - eerste leerjaar dus.

Reeds geruime tijd ben ik me ervan bewust dat energetische gezondheid de weg is naar een bewuster en blijer leven. Ik geraakte geboeid door de zelfgenezende mogelijkheden van ons lichaam. Zo leerde ik EFT kennen, een zachte en eenvoudige techniek om de energiestroming in ons lichaam te herstellen.

Na een opleiding in de EFT academie ben ik master EFT practitioner. Via deze opleiding leerde ik ook werken met mindfulness, matrix reimprinting en hartcoherentie . In mijn dagelijkse klaspraktijk gebruik ik graag braingym en hartfocus voor kinderen. Omdat ik ervaar dat er bij kinderen, jongeren, jonge ouders en volwassenen een hoge nood is aan een eenvoudige manier van gezond en gelukkig leven heb ik ervoor gekozen om mijn ervaring en kennis te delen.

'Ik wil een stukje met jou op weg gaan, een eindje meestappen, enkele wegwijzers tonen en je nieuw vertrouwen in het leven meegeven'